1. elokuuta 2011

Hiustuotteita

Sitten pikkuisen hiusjuttuja tähän alkuviikkoon. :) Eli tässä on suurinpiirtein kaikkia hiustuotteita joita käytän, joitakin  tuotteita välillä vaihdellen. Kuvat on otettu äidin kanpaamosta, joten eivät ole varsinaisesti niitä puteleita joita mulla on käytössä.


 

Tässä kaikki shampoot joita käytän, kolmea erilaista shampoota ja lisäksi tuo yksi hoitoaine jonka oon todennu hyväksi omille pitkille hiuksille. Tekee ihanan silkkiseksi ja ei jätä takkuja.  Inebrya suunnitteli uudet korkit näihin pulloihin, ja ne onkin paljon helpompi avata suihkussa (vasemmalla. vanha korkki vielä pullossa).

Alla on lakkaa, jonka ainoa huono puoli on sen todella nopea tukkeituminen, ja joudun ainakin itse pesemään sen usein. Lakkapullonhan saa auki nopsasti auki kuuman veden alla.





Tällä pastalla saa hiukset hyvin pysymään kuohkeena tyvestä saakka, itselläni ei tosin ole tätä aivan samaa, mutta luulen että tämä on vain "päivitetty" versio samasta pastasta. Tämä pasta oli väriltään valkoista, mutta omani oli herkullisen turkoosia! Aluksi oli hiukan hankala käyttää ja tuntui että hiukset jää ihan tahmeaksi, mutta ajan kanssa sitä oppi käyttämään.


Pienin pullo lisää kiiltoa hiuksiin, ja tätä laitetaan tietysti vasta kun on koko hoito täysin valmis. Oranssi pullo on ns. monitoimisuihke. Ja sininen on hyvä kun käyttää paljon esim. suoristusrautaa, eli suojaa hiuksia ja lisäksi auttaa kampausta pysymään.







Ei kommentteja: