8. elokuuta 2011

Matkustamista

Pientä iltapäivittelyä tännekkin. Tänään pääsin vapaaksi vaatekauppoihin ja olin valmiina ostamaan kaupat tyhjäksi, ja kaikki mikä tarttui mukaan jäi Kappahlin kolmen euron tummaan pitkähihaiseen paitaan sekä Vero Modan viiden euron keltaiseen toppiin. Huono saavutus! Senpä tähden suunnittelin lähteväni helsinkiin, mutta ainakin aluksi suuntana on pariksi päiväksi Kouvola, ja sieltä mahdollisesti Lahteen ostoksille. Kouvolassa yövyn siis poikaystävän luona.

Olen jo pari päivää suunnitellut pientä arvontaa, joten silmät auki! Etenkin vaatteita ja shoppailua rakastaville luvassa on kiva palkinto! :) Ja SUURI kiitos kaikille blogeja linkittäneille, aloitan pian tutustumaan niihin ja esittelen niitä teille! Toki vielä linkitellä.


 





Synkän näköisiä kuvia, mutta todellisuutta ne vaan on. Mulle on aivan välttämättömän tärkeää omistaa lukuvuotena tällainen melko suuren kokoinen kalenteri. Ajattelin tuunata sen jollakin omalla kuvalla myöhemmin kun se on muuten niin tylsä. Tuollaisen sivumerkin tein jo langasta ja helmestä, näillä pitäisi pärjätä ainakin tämä lukuvuosi. Enkä voi olla kovinkaan väärässä, kun arvaan että nuo samat sanat on kirjoitettu monen muunkin kalenteriin.


1 kommentti:

anna kirjoitti...

ihana banneri!! muutenki kiva tää ulkoasu :)

http://a-nnan.blogspot.com/