25. elokuuta 2011

Viikonlopun suunnitelmia

Onneksi viikonlopuksi on pikkuisen muutakin ohjelmaa kuin sohvalla makaaminen. Myös minä ( tuntuu että kaikki) olen jostain onkinut itselleni nuhan, ja tänään olin koko päivän pois koulusta, mutta huomenna mennään taas. :) Toivottavasti muualla ei ole tällaista nuha aaltoa menossa..

Lauantaiksi ollaan järkätty mökille rapujuhlat, ja ne järjestetään näin sukulaisten ja perheiden kesken. Ja tietenkin jos saan M:n mukaan niin sitten myös poikaystävän kesken. Lauantaina syödään siis rapuja, ja sunnuntaina on toistaiseksi tuntematon lounasateria luvassa sukulaisten luona. Äiti on kotiutunut hyvin enkun matkastaan, ja olen jo kohtuullisen innoissanu lähtemässä sinne itsekin! Alla oleva kuva tikasta oli julkaistu Salon Seudun Sanomissa tässä pari päivää sitten, vai oliko se eilen? Meneehän tässä päivät sekaisin kun on puoliksi maatunut sohvaan kiinni!







Leikkelin kynnet jo kohtuullisen lyhyiksi, ikäänkuin siedätyshoitona tulevaa varten. Eli työharjoittelussa pitäisi olla mahdollisimman lyhyet kynnet ( ettei raavi potilaita yms.), ja kun viikon päästä lähden harjoittelemaan niin ei tule ihan shokkina tuo lyhyys!






Ei kommentteja: