25. heinäkuuta 2012

Booky.fi

Tämän iltapäivän supertylsä osuus täyttyi blogin ulkoasun remppaamisella, ja lopuksi voi vain todeta sen olevan ikuinen projekti (miksei siihen ole ikinä tyytyväinen?!). Loppuilta puolestaan sujuu todennäköisesti Kelan sairauslomakkeiden täyttämisellä, joita onnekkaasti täytän vasta ensimmäistä kertaa.. Syy: Viaton huonovointisuus tuotti 4 viikkoa sairaslomaa, ja loppuelämäni ilman umpilisäkettä. But no worries! Sairasloma on tavallista pidempi koska töissä täytyy nostella päivittäin painavia/painavempia koiria ja kissoja.

Booky.fi on netissä toimiva kirjakauppa, jonka toimintaan oon ollu ihan supertyytyväinen ja uskallan suositella muillekin! Potilaspäivieni ratoksi tilasin sieltä n. 500 sivuisin eläintenhoitajan käsikirjan, jota odottelen saapuvaksi vielä tälläviikolla. :)

Alla vielä taiteelliset banneri kuvat, ja viimeisimmät ostokset.




Sain tästä Dieselin (LOVERDOSE) hajuvedestä pienen näytepullon, ja ensimmäistä kertaa oli pakko mennä ostamaan jotakin mistä olin saanut näytteen! Samasta hajuvedestä on olemassa myös hieman vahvempi versio, mutta omani edustaa (myyjän mukaan) sitä miedompaa. Tykkään!



Ei kommentteja: