31. heinäkuuta 2012

Illan viimeiset

Ne ketkä vilkaisevat blogin etusivun tällähetkellä, ja jossei kiinnostus sattumalta ole helmiaskartelu painavat varmaan nopsaan edellinen-nappia. Mutta koitan sairasloman loppumisen myötä palata taas ruotuun (lue: parin viikon päästä), ja päivitellä muutakin kuin näitä pirun helmiä.





Lähitulevaisuuden ohjelmassa on mm. kaksi kertaa viikon mittaiset koulujaksot Helsingissä, ja ootankin niitä jo sillä tähänastiset kouluviikot on sujuneet niin lepposasti että nekin on melkein laskettava lomaksi. Ensi koulujaksolla käydään muistaakseni labra-juttuja Herttoniemessä, ja Valimon koululla puolestaan kissan ja koiran ravintoa tarkemmin.

Syyskuussa (sehän on ihan kohta?!) lennetään lomailemaan Kreikkaan, Rhodokselle. Paikka johon mennään on entuudestaan tuttu, tämä taitaa olla neljäs kerta samassa kohteessa, eli tykätty on. Se että on käynyt samassa paikassa useamminkin helpottaa mun mielestä siinä suhteessa ettei koe huonoa omaa tuntoa kun löhöää rannalla, sillä silloin tuntuu että pitäisi pyöriä ympäri kaupunkia niin ettei yksikään kauppa tai ravintola jää välistä.

Muuten tuntuu että kesä on mennyt kyllä kivasti, hirmu nopeasti tosin, kuten aina.. Vaikka onhan sitä vielä jäljellä, totesin jo kesäkuun puolessa välissä töissä että kohtahan on joulu!


Ei kommentteja: