30. heinäkuuta 2012

Helmiostoksilla


Ruokaa helminälkään! Nämä helmet kävin ostamassa (ensimmäisen kerran) Salon nappikaupasta, ja Mulperista (blogi) ja Tiimarista metsästin hopean värisiä korupiikkejä, lukkoja jne.. Esteriinan helmitilaus pitäisi olla huomenna tai keskiviikkona perillä, ja myönnän että täysin yllätyksenä tulee mitä sieltä tilasin! Mukaan tarttui myös uusia pihtejä, leikkuupihdit ja silmukkapihdit, näkyykin hiukan alla kuvassa.

Kuvasin ekan kerran helmiä noin purkeissa, ja en ole kyllä yhtään tyytyväinen lopputulokseen mutta kyllä niistä selvän saa! ;D Eilen selasin lisäksi blogilistan kautta koru/helmi-blogeja, ja löysinkin muutaman ihanan, joten seuraa luvaton piilomainostus: With Pearls & Minden korut.



Helmet ovat siis Gütermannin helmiä, ja valmistettu lasista. Suurin osa kooltaan 8-6mm, ja pienimmät 4mm. Toivottavasti keksin niille pian käyttöä!









Ja kirja josta hehkutin, seisoo nyt jossain ** varastossa, että saa nähdä milloinka katsoo hyväksi saapua, kiitos!

1 kommentti:

Miina kirjoitti...

Kiitos mainostuksesta, se sopii minulle oikein hyvin! :) Oikein mukavan harrastuksen olet löytänyt! Vinkkinä voisin sanoa että osoitteesta foorumi.helmetti.fi löydät kokonaisen foorumillisen koruiluun höynähtäneitä ihmisiä! :)

t. Miina Minden korut-blogista:)