31. heinäkuuta 2011

Viikonlopun juttuja

Nyt tällaista tylsää hölynpölyä viikonlopulta. Lyhyt viikonloppu on  taas jo ohi, ja tuntuu ettei saanut mitään ihmeellistä aikaiseksi. Hiukan kävin katsomassa paikallista toimintaa (kuvia lopussa), mutta hirmu lämmin ilma ja pari miljoonaa paarmaa hääsi mut aika nopeaan myös pois. Meillä on ollut mökillä sauna remontissa, ja tänä lauantaina korkattiin se, ja mitkä löylyt! Kyllä kannatti pistää uusiksi.



Kohta toivottavasti saan tehdä jonkunnäköistä vaate postailua, kun koulu alku lähenee niin uhkaavasti että pitäisi lähteä ostoksille. Ja en ole edes varmaan muistanut mainita lähteväni opiskelemaan sosiaali- ja terveysalaa, tai ihan kotikulmillahan tässä kuitenkin säilytään! :)
 

 




Ja sitten näitä kuvia Salon Horse Showsta, oli kyllä mahtavan iloinen ja lämmin henkinen tunnelma ainakin perjantaina ja lauantaina, tänään en paikalle mennyt vaikka sääkin olisi kyllä suosinut mutta jään odottelemaan ensi vuoden kisoja (?).










Ja vielä loppuun terveiset uusille lukijoille, ja muistakaahan linkitellä niitä blogeja niin että mulla riittää lukemista! Omaan makuuni parhaita blogeja esittelen postauksissa!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Waude mitä kuvia hevoskisoista!

Elisabeth kirjoitti...

Anony. - Ja niitä olisi kasapäin lisää, kiitos! :)