3. maaliskuuta 2014

Täällä taas!

Tietokone saapui takaisin - vihdoinkin! Suuurena haittapuolena, että kaikki valokuvat, tiedostoineen yms. monen vuoden takaa hävisivät tuon rempan aikana :( Tällähetkellä koneen entinen kiintolevy on edelleen korjaajalla ja rukoilen että pystyy ne sieltä pelastamaan! Onneksi koneen rikki menosta on niin kauan aikaa etten enää edes muista mitä kaikkea olen mahdollisesti menettänyt - jolloin puukko sydämessä ei ole niin syvällä..

Mutta tästä yritän aloittaa elämääni uudelleen puhtaan koneeni kanssa.. ilman kuvia.. KYYNEL :(

Tässä päivitys katkon aikana on ehtinyt tapahtua kaikenlaista: valmistuin joulukuussa klinikkaeläinhoitajaksi! Näyttöpäivä oli 4.12. keskiviikkona ja siitä lupaan kertoa vielä kun siitä jotain muistan. Uusimpana harrastuksena (tai pitäisikö kutsua "kuukauden harrastus") on ollut geelikynnet, kävin tammikuun alussa Helsingissä SkyGroupin tukkuliikkeessä muutaman tunnin ostosreissulla, ja hankin kaikki geelikynsien tekoon vaadittavat jutut (ja ehkä vähän enemmän..).Helmikuussa ilmoittauduin Odyssey Nail:sin järjestämääm geelikurssille, joka alkaa kahden viikon päästä lauantaina 15.3.

Tällainen pikakooste! Ja jatkuu.. :)

muoks// Kuvitelkaa miten ärsyttävää on ladata kaikki ohjelmat/fontit yms. takaisin koneelle, ja vieläpä muistaa että miten!


Ei kommentteja: