16. maaliskuuta 2014

Geelikoulutuksessa

Eilen lauantaina oli ensimmäinen Odyssey nailsin koulutuspäivä, joka jatkui tänään tehden malleille ranskalaiset rakennekynnet tipeillä.

Ensimmäisenä päivänä käytimme ajan keskustelemalla teoriaa kynsistä, yleisesti alasta, mahdollisista ongelmista ja niiden ratkaisuista. Kävimme läpi kynnen rakennetta ja tuotteiden ominaisuuksia.

Toisena päivänä (eli tänään) käytimme aamun myös teorian parissa, ja puolilta päivin aloitimme kynsien tekemisen. Käytin kynsiporaa ensimmäisen kerran, ja se sujui loppua kohden paremmin mutta vaatii harjoittelua! Kynteen tuli yhteensä 5 eri kerrosta, joista 3 oli geelejä. Aloitin kynnet viilaamalla pinnan karheammaksi, ja liimasin valitsemani tipit paikoilleen. Tippien liimauksen jälkeen leikkelin ne sopivamman pituisiksi, jonka jälkeen viilailin tippien reunat ohuemmiksi.

Ensimmäinen geeli levitetään pohjalakan päälle, tässä se oli vaaleanpunainen. Tämä geeli levitetään lähes koko kynnelle ja vain ohuelti tipin päälle. Seuraavaksi muotoillaan kärjet valkoisella geelillä, joka onnistui ekaksi kerraksi ihan hyvin omasta mielestä. Jatkoa ajatellen harjoittelen "syvempää" hymyä tuohon kärkeen. Nyt kärki hymyilee melko loivasti :)




Kärjen rakentamisen jälkeen levitetään vielä kirkas geeli koko kynteen. Kovetuksen jälkeen aloitetaan kynnen muodon viilaus, kouluttaja antoi kiitosta ettei kynsissäni ollut dramaattisia kohtia joita olisi pitänyt viilata mutta silti käydään kaikki kynnet läpi. Tärkeää viilamisessa on muistaa tarkkailla kynttä monesta suunnasta.

Huolellisen vilauksen jälkeen levitetään päällyslakka sijoittamaan koko komeuden!





Ei kommentteja: