1. syyskuuta 2012

10 000 kävijää

Ensinnäkin kiitokset kaikille kävijöille, blogilla takanaan vuoden verran matkaa ja tänään ilmeisesti pamahti tuo kymppitonnin raja rikki. :) Ja lupasin tietysti järkätä jonkin arvonnan, siitä vielä lisää kunhan keksin teille lukijoille sopivan palkinnon.

Mutta kävin tänään taas pitkästä aikaa helmiostoksillä! Nimittäin Salon helmipuodissa, ja sieltä kahmaisin pienen pussin kaikkea ihanaa.. Paljon kaikkea suunnitelmaa mitä näistä syntyy! Ainakin kaikki tilatut korut pitäisi saada tehtyä näistä.






Maanantai jälleen töihin, ja sitä pitäisikin ahertaa seuraavat 4 viikkoa kunnes jään viikoksi "kesälomalle" ja karkaan ulkomaille. Kouluviikolta en oikeen tiedä mitä uutta voin sinne "viedä", ehkä itse osaan täst'edes neuvoa paremmin koirien ylipaino ongelmissa? No ainakin laskea koiran päivitteisin kaloritarpeen! 

Koirien/kissojen ravitsemus kuullostaa varmaan joidenkin mielestä todella tylsältä, mutta on oikeasti aika mielenkiintoista ja palkitsevaa. Ruokavalioista, erikoisruokinnasta ja muutenkin ravitsemuksestä meillä kävi luennoimassa Royal Caninilta ELL Henna Söderholm sekä Eläinklinikka Laumasta pieneläinhoitaja/ravitsemusneuvoja Laura Kortelainen, superhyvät luennot molemmilta! 


2 kommenttia:

Jetta kirjoitti...

Näyttääpä kivoilta tarvikkeilta! Ihania kuvia. :-)

Elisabeth kirjoitti...

Jetta - Ja joskus tuntuu että hamstraan vaan kaikkia koruosia koska ne näyttää niin kivoilta yhdessä, tai sitten ei raaski käyttää ;D