19. syyskuuta 2012

Harmaa avainketju

Tätä voi jo kutsua ketjuksi! Tein itselleni kokeeksi tällaisen avainketjun, ja tämän kaveriksi on kyllä pakko saada samanlainen joillain kirkkailla väreillä! Mutta talven pimeinä iltoina töiden jälkeen näitä helmiä ei kyllä taideta enää kuvailla, ainakaan luonnon valossa. Nytkin tuntuu että nipinnapin saa pelkän luonnon valon riittämään.






Laskeskelin että pääsisin huomenna käymään helmipuodissa täyttämässä hiukan "varastoja", sillä nehän ihan ehtyy kun jokapäivä tekee jotain! :D Listalla on ainakin tuo hopeoitu lanka, erilaisia lukkoja, ja sitten nuo koriste rinkulat ovat kanssa menneet ihan kiitettävästi. Tottakai jotain helmiäkin täytyy ostaa ;) 

4 kommenttia:

Dera kirjoitti...

Tää on aivan ihana!! <3 saako sulta tilattua näitä koruja (ja mitä kustantaa), vai teetkö vain itsellesi ja omaksi iloksi vai miten toimit...? :)

Elisabeth kirjoitti...

Dera - Kiitos! itekki oon tykästynyt tähän kovasti! Mutta tottakai teen muillekin, saa samaa iloa kuin tekisi itselle! ;) Ja tällähetkellä otan vain tarvikkeiden (helmet yms.) hinnan, esim. tämän avainketjun hinnaksi laskin muistaakseni 3-4e. Eli työstä en varsinaisesti ota mitään. :)

Dera kirjoitti...

Okei, hienoa! Voiko sulle laittaa vaikka s-postiin "tilausta"/infoa millaisen korun haluaisi? :D

Elisabeth kirjoitti...

Kyllä, se on varmasti helpoin tapa saada suunniteltua mieleinen koru! :) Mielikuvitusta vain!