2. syyskuuta 2012

Pallot koruissa

Tuo puoti jossa eilen käväisin, oli siis Helmipuoti Helmiäinen. Ja sieltä ostettu hopealanka pääsi heti eilen käyttöön, ja kieputtelin ensimmäiset tuollaiset sykkyräpalloni. Alla olevissa palloissa sisällä on Gütermannin vaaleanpunainen lasihelmi. Toisessa korussa, jonka ajattelin pääsevän siskon rannekoruun, on Tiimarista ostettu joku ns. turkoosin värinen kristallihelmi. Nämäkään palluraiset ei näytä yhtään niin kivoilta kuvissa kuin mitä livenä ja kädessä. ;D

Ajattelin ihan alunperin että teen näistä kaulakorut, mutta paremmin ne sopii mielestäni ranteeseen.







Samasta lankaa voi käyttää ns. helmipiikkinä kun kieputtelee koruja.. :) Tästä langasta on varmaan moneen muuhunkin.

2 kommenttia:

Jetta kirjoitti...

Oot vissiin tehnyt tilauksesta koruja, ja ajattelin kysyä onko sulla missään esillä kaikkia malleja, helmiä ym josta vois katsella? Vai onko ne tavallaan täällä blogissa? :-) Ja missä hintaluokassa esimerkiksi kaulakorut liikkuu? :-)

Elisabeth kirjoitti...

Jetta - Jonkun verran ehtinyt tehdä tilauksesta, ja tuo on haave toteuttaa joskus lähiaikoina että olisi kaikki (melkein) helmet, tyylit yms. jossain yhdessä esillä.

Esim. näiden palloriipuksien tarvikkeisiin menee n. 80cnt, ja luulen että varmaan kalleinta mitä tuohon itse riipukseen tarvikkeita saa menemään on kork. 3-4e (sis. kalliita kristallihelmiä, hopeaa jne.). Työstä en ota juuri mitään vielä kun ns. harjoittelen :)

Mutta kehittelen asiaa, ja yritän nopsaan sillä niin moni on kysynyt tätä!