28. elokuuta 2012

Labratunteja

Ei meinaa millään pysyä enää hereillä pulpetin takana kun tottunut viilettämään päivät töissä. Ollaan käyty läpi labra-juttuja, jotka on aika tutuksi tulleet jo töistä kaikille, eli mitään uutta tietopakettia ei olla saatu. Tänään kouluun sai tuoda koiria ja niitä olikin peräti 5 kappaletta, oma koira ei kyllä jaksaisi pysyä koko päivää niin rauhallisesti luokassa. :D

Koiria sai tuoda jotta saatiin verinäytteitä tutkittavaksi mikroskoopilla, lisäksi leikittiin muutenkin verellä melkein koko päivä. Lisäksi sain ällönväristyksiä kun ope keksi näyttää miten otetaan verinäyte villieläimeltä, siinä käytetään hieman eri kokoluokan punkkia (yök).









Herra E oli vähän jelppimässä kun otin uudesta laukusta kuvia. En ole vielä ristinyt laukkua oikein mihinkään käyttöön, tänään se oli koulussa mukana. Ihan ällön pimeää jo ulkona iltapäivisin.. Kesä tule takaisin!

3 kommenttia:

Jetta kirjoitti...

Hui verinäytteidenotto kuulostaa mielenkiintoselta! Ja kaks viime päivää on ollu ihan surkeen pimeitä ja sateisia. :-(

veera kirjoitti...

Missä sä opiskelet eläinten kanssa? :)

Elisabeth kirjoitti...

Jetta - No sitä se olikin, varsinkin luokkahuoneessa tilanteen saa erityisen mielenkiintoiseksi! ;D Ja senkun kurjat säät vaan jatkuu, tuskinpa kovin kesäisiin säihin enään palataankaan moneksi päiväksi.. :\

theOvechkin - Olen yksityisellä eläinklinikalla oppisopimuksella töissä, ja opiskelut suoritetaan viikon jaksoissa 4-5 kertaa vuodessa Helsingin Amiedussa! :) Suosittelen kyllä jos vähänkään ala kiinnostaa!