6. elokuuta 2012

Babyblue

Tämä päivä siunattiin jo eilen pelkäksi löhöily-päiväksi, ja siitä syystä onkin hyvällä lomatunnolla maattu aurinkotuolissa ja tuhottu ihoa. (Tuota aurinkorasvaa levittäessä tuli kunnon etelä-fiilis!!) Onneksi aurinko alkoi jo mennä pilvien taakse säännöllisesti, jotta malttoi tulla sieltä pois. Postipate oli jättänyt laatikkoon paketin Helmikorista, etenkin oma suosikki on nuo sinisensävyiset alias kanerva & babyblue! Alimman helmikuvan mustat ja pinkit helmet on varattu työavainketjuun, sellainen siis luvassa seuraavaksi.

Aurinkotuolin eväät




Sunnuntaina vietin myöskin auringossa paistatellen, mutta hiukan erilaisissa merkeissä, nimittäin Halikossa WiuHun järjestämissä kouluratsastuskisoissa. Oli mielettömän upeita ratsukoita ja sää kyllä suosi kaikkia. Ja vain yksi kuva kisoista ettei antiheppaihmiset pelästy, tässä siis velvoitettu valokuvauksellinen osuus;
 



Huomenaamulla suunnistetaan puoli suvun kanssa Raision Ikeaan (jes mitä krääsäkakkaa), ja itselläni on ainakin yksi laatikosto tsydeemi minkä aion metsästää sieltä. Ikeassahan ei tunnetustikaan ole heräteostosten uhri.



Ei kommentteja: