4. elokuuta 2012

Koululaukku vol2 & rapukutsut

Koska haluan tuon viime vuoden koululaukku-postauksen pois keikkumasta tuosta luetuimmat-listalta, tykitän jotain uutta tilalle Friis & Companylta. Se toisaalta kantaa näillä päivillä enemmän työlaukun virkaa kuin koululaukun. Se vaan on lojunut kaapissa käyttämättömänä kun ostin sen vähän aikaa sitten Turusta. Mutta sellainen.






Posti toi eilen kaikenlaista kivaa taas esteriinasta, ja alimmaisessa korussa käytin uutta ketjua, joka ensin vaikutti vähän kököltä pitkässä ketjussa, mutta korussa se näyttää musta ihan kivalta. Eilen illalla oli myös muuta ohjelmaa nimittäin, PartyLite-kutsut, ja rakastuin siellä tähän kirsikkapuu hommeliin, ihana! Ja joskus kun makuuhuoneessa vaihtuu väriteema limestä pois, niin se on ehdottomasti ruskea/vaaleanpunainen. Mutta suuresta houkutuksesta huolimatta pääsin kutsuista ilman yhtään miinusta kukkaron pörssissä!

Aamulla väkersin (todella) tylsyyksissäni mutta tarpeeseen tulevan kirjanmerkin, oikeastaan aika ällötys. :D Viikonloppu jatkuu rapukutsuilla mökillä! Siispä hyvää viikonloppua täältä, jatkuu huomenna!




Ei kommentteja: