28. lokakuuta 2011

Ostoksia kreetalta

 Kävin aamulla allekirjoittamassa sopimuksen, jonka mukaan olen nyt virallisesti Helsingin amiedun klinikkaeläinhoitajaopiskelija! Mutta nyt näytän muutaman tuliaisen joita ostiskelin matkalta. :)


Nämä hajuvedet on siis ostettu lentokoneesta, ja olen aivan myyty näihin DKNY:n tuoksuihin! Suosittelen kokeilemaan. Alla oleva kansio ja kynät ovat  itse Plataniaksesta, siellä oli sellainen ostoskeskus kuin JUMBO, ja siellä oli kaikkia ihania juttuja, laidasta laitaan! Ehkä kuitenkin naisten ostospaikka, ensimmäisellä kerralla mukana olleet 4 miestä aiheuttivat sen että sinne piti mennä uudelleen kaikessa rauhassa. Noita kyniä ostin kaksi isoa pakettia, koska ne olivat tällaiset stabilo jäljennökset paitsi että nämä olivat aivan ilmaiset niihin verrattuna.





 



Tämä meritähti oli aivan huippuostos! Myös JUMBO:sta, ja tällähän on tarkoitus hieroa selkää ja hartioita, ja mikään ei voisi tuntua taivaallisemmalta! Näitähän myydään monenlaisia (leppäkerttuja yms.), mutta tämä on ollut tähänastisista paras! Tällainen löytyy myös arvonnan palkkinosta! :)


Näiden ostoksien lisäksi mukaan tarttui myös laukku, aurinkolasit (nehän pitää joka matkalla ostaa uudet), kukkaro, kaksi silkkihuivia, meikkisiveltimiä, kolme paitaa, yksi WESC:in ja kaksi olkaimetonta toppia (melkein hameita). Niistä laitan kuvan niin että ne ovat päällä!






5 kommenttia:

Ada kirjoitti...

ihania kuvia sulla! ja muutenkin sun blogi on tosi kivan olonen! tuun kattelee sun blogii ja saatan jäädä myöhemmi lukiaks (:

Elisabeth kirjoitti...

Kiitos kovasti! Ja toivottavasti pidät myös tulevaisuudessa yhtä paljon! :)

Jasmine N kirjoitti...

Rakastuin aivan täysin sun blogin ulkoasuun, ihanan raikas ja selkeä! :)

----
www.aamihh.blogspot.com

Tilsa kirjoitti...

Ihana toi sun bannerisi!<3 Kivoja ostoksia:)

tilsaaa.blogspot.com

Elisabeth kirjoitti...

Jasmine - Voi kun kiva kuulla, ajattelin vaihtaa sitä seuraavaksi vähän sinertävään suuntaan mutta ehkä pidän sitä vielä hetkisen! ;)

Tilsa - Kiitos! :)