10. maaliskuuta 2013

Pöllö avainketju

Sekaisella helmipöydällä on musta kaikkein luovinta työskennellä! Toivottavasti joku on samaa mieltä. :)



Mustahko avainketju pöllöriipuksella. :) 






5 kommenttia:

Tossukka kirjoitti...

Heips Elisabeth! Meinasin vain vilaista blogiasi, mutta silmät vain jäi ihastelemaan tuotoksiasi. Aiva vallattoman ihania kaikki! Yksi siskoistani myös harrastaa korujen tekoa ja olisin valmis aloittamaan itsekkin, mutta näin opiskelun aikana ei voi aloittaa uutta harrastusta muiden jo olemassa olevien lisäksi. Ihania hetkiä sulle kauneuden parissa!

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Harkitsen aloittavani klinikkaeläinhoitajan opinnot oppisopimuksella, mutta en ole aivan varma miten tämä käytännössä toimii. Haenko ensin oppisopimuspaikan ja mitä sen jälkeen täytyy tehdä? Paikka olisi varmaankin jo tiedossa mutta en tiedä miten edetä seuraavaksi.. Niin, ja eikö pienelänhoitaja ja klinikkaeläinhoitaja olekin sama asia?

Kiitos paljon jo etukäteen! :)

Elisabeth kirjoitti...

Tossukka - Voi kiitos näin mieltä piristävästä kommentista! Mutta myöhemmässä vaiheessa tervetuloa liittymään helmeilijöiden joukkoon, se kannattaa ja voi suositella lämpimästi! :) Ja samoin sinulle!

Anonyymi - Heippa! Usein onkin helpompaa lähteä liikkeelle kun oppisopimuspaikka on jo tiedossa. Sen jälkeen sinä/klinikka ottaa yhteyttä paikalliseen oppisopimustoimistoon ja sieltä sitten neuvovat eteenpäin. Yleensä työnantajan ja opiskelijan tulee mennä toimistolle pieneen "palaveriin" jossa allekirjoitellaan papereita ja sovitaan juttuja koulunkäynnistä (hankitaan myös koulu jossa teoriat suoritetaan), työajoista yms. :) Ja kyllä, käytäntöä ajatellen k.hoitaja ja pieneläinhoitaja tekevät esimerkiksi klinikalla samoja juttuja, siinä ei eroa huomaa. Onnea sopimuksen aikaansaamiseksi!

Anonyymi kirjoitti...

onko sulla pohjalla jotain esim. ammattikoilun eläintenhoitajan koulutusta vai pääsitkö suoraan opiskelemaan klinikkaeläinhoitajaksi oppisopimuksella? :)

Elisabeth kirjoitti...

Lähdin suoraan lukiosta oppisopimukselle. Käsittääkseni ei mistään esim. maatalousperustutkinnosta ei klinikkatyöskentelyssä saa kauheasti hyötyä. Olen lukenut nuo maataloustutkinnon kirjat eikä sieltä ole kauheasti ammennettavaa ollut työhön. Että hyvin voi suoraan klinikkaeläinhoitajaksi lähteä opiskelemaan vaikka yläasteelta :)