25. maaliskuuta 2013

Las Palmas & Työkuulumisia

Lämpöiset terkut sieltä näin tuliaisten merkeissä! Nämä tuliaiset olivat tosin jo kauan odotettuja sillä haaveilin näistä lentokoneen taxfreestä jo viime reissulla etelässä!



Gantin ihanainen Cape May - kello, jossa myös näkyy myös päivämäärä. Kellon tausta (ei näy kuvassa) on hennosti eri valoissa helmeilevä. Kuolasin tätä tosiaan viime Rhodoksen matkalla lentokoneessa, ja olen koko ajan suunnitellut käyttäväni tätä kelloa töissä koska siinä olisi niin kätevästi tuo päivämäärä jota tarvitsee usein tippapulloihin, lomakkeisiin jne. Mutten tiedä enää raskinko.. Tähän asti olen myös käyttänyt myös lentsikasta ostettua Lambretan kelloa, joka myös on valkoinen enkä kyllä siihenkään ole ikinä verta saanut esim. verinäytteitä ottaessa.


PEH - Päivät Messarissa

Olen miettinyt tämän vuoden PEH-päiville osallistumista, senkin takia että koulu tarjoaa yhden ilmaisen luennon ihosairauksista, luennoitsijana Leena Saijonmaa-Koulumies. Päivät sopivatkin juuri kouluviikolle joten periaatteessa sehän sopis suunnitelmiin paremmin kuin paremmin! Junaliput ja kaikki olisi valmiina.

Tälläviikolla olen töissä keskiviikosta lauantaihin, -- paitsi siis vain keskiviikon ja torstain pyhien vuoksi! ;) Viime lauantai oli töissä taas ihan supertäynnä ja jalat huusi halleluujaa illalla, ja ylitöitäkin napsahti mukavat 3 tuntia venyneen leikkauksen takia. Leikkaus oli koiran pyometra, jossa diagnoosi tosin varmistui vasta leikkauksessa. Pieneltä 13kilon koiralta leikattiin kokoonsa nähden valtava märkäkohtu. Tein pientä arviointia ja kohtu oli painavampi kuin samalla viikolla leikatulla 60kiloiselta tanskandogilta!



Ei kommentteja: