29. kesäkuuta 2014

Terveisiä Englannista

Matkatavaroissa paluumatkalla löytyi ainakin viiden kilon edestä korttiaskartelu tilpehööriä. Päivä Lontoon Oxford streetillä toi mukanaan ihania papereita, tarkalleen itseasiassa peräisin Victorian juna-asemalta! Pienestä East Grinsteadista puolestaan löytyi tarvikkeita joka lähtöön, esimerkiksi kasa kuviosaksia, pussillinen erilaisia lankoja ja skräppäykseen sopivia kuvia/papereita.









Paikallinen kirjakauppa tarjosi hyllyllisen erilaisia askartelulehtiä. Ihastuin noihin "viuhkoihin" joita voi lehdestä tulleella vekottimella tehdä! Muutama "viuhka" on jo treenattu, niiden tekeminen olikin yllättävän työlästä ja hankalaa! ;D









2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen lähdössä Lontooseen parin viikon päästä. Haluaisin ostaa sieltä askartelutarpeita joulukortteihin. Mistä päin Lontoon keskustaa löytyisi tarpeita korttiaskarteluun? Tiedän, että Readingissä on iso askartelukauppa mutta en usko, että ehdimme tällä reissulla sille suunnalle.
Osaisitko kertoa mitään vinkkejä?
t:Riikka

Elisabeth kirjoitti...

Heippa Riikka!
Itsekin vierailin vain päivän Oxford streetillä ja sieltä kahmin kaikki askartelujutskut kirjakaupoista ja korttikaupoista. Rakastuin mm. niihin lahjapapereihin, niistä onkin jo monet kortit tehty. :) Askartelukauppoja ei siinä kohdin ilmeisesti ollut missä me shoppailimme.